ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟΑΚΗΣ: Να επιστρέψουμε την «φλόγα» στον κόσμο της Κομοτηνής

120

O Yπεύθυνος Επικοινωνίας του Πανθρακικού, ο Βασίλης Στοάκης, μίλησε στην σημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ» για την προσπάθεια που ετοιμάζεται από τον ιστορικό σύλλογο της Κομοτηνής ώστε να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες και την κατάσταση στον αθλητισμό της Κομοτηνής.

 

Διαβάστε παρακάτω μέρος των δηλωσεων του.

 

 

«ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

«Έγινε μια συνάντηση πριν λίγες ημέρες με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, οι οποίοι μου ανέλυσαν το πλάνο που έχουν θέσει, το οποίο είναι βιώσιμο. Πρόκειται για ένα πλάνο που στοχεύει στην άμεση επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες και στην συνέχεια σιγά-σιγά να βρει τον δρόμο της στα παραπάνω στρώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε βέβαια να μιλάμε για σερί ανόδους καθώς δεν υπάρχει η οικονομική δύναμη στην ομάδα, όμως μπορούμε να επιστρέψουμε την «φλόγα» στον κόσμο της Κομοτηνής.»

«ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ»

«Πρέπει να αφήσουμε την πικρία από τα λάθη του παρελθόντος πίσω μας. Να βάλουμε τις βάσεις ώστε ο κόσμος της Κομοτηνής να επιστρέψει στο γήπεδο. Ο Πανθρακικός είναι το μεγαλύτερο αθλητικό brand name της Ροδόπης και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε ο καθένας από το πόστο του ώστε να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο.»

«ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»

«Οι μέρες που η ομάδα του Πανθρακικού κέρδιζε τον Παναθηναϊκό και έπαιρνε ισοπαλία από την Παρί σεν Ζερμαίν, ανήκουν στο παρελθόν. Θέλουμε η ομάδα να ξαναχτιστεί με γερές βάσεις από την αρχή. Σίγουρα θα συνδέσουμε την προσπάθεια μας με την μεγάλη ιστορία του συλλόγου αλλά δεν μπορούμε να έχουμε μέτρο σύγκρισης αυτές τις ημέρες.»

«ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ»

«Ο Πανθρακικός πρέπει να στραφεί και στις υποδομές του για να μπορέσει να έχει διάρκεια. Ο σύλλογος διαθέτει έναν πολύ οργανωμένο χώρο για να φιλοξενήσει τις ακαδημίες του και νομίζω πως αυτό θα κάνει καλό στην ομάδα αλλά και στην περιοχή. Το ζήτημα των υποδομών είναι πολύ μεγάλο στην Κομοτηνή και αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει αναφέρει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης. Πάρα πολλές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, στρέφονται στην εύκολη λύση των φοιτητών αγνοώντας τις υποδομές. Αποτέλεσμα αυτού είναι και οι κακές πορείες των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Θράκης τα τελευταία χρόνια καθώς πολύ λίγες ομάδες εδώ λειτουργούν ακαδημίες.»

 «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ»

«Όταν οι διπλανοί σου πάνε καλά, θέλεις να πας και εσύ. Δεν είναι χαρά για την πόλη που υποβιβάστηκε στην Α2’ η ΑΕ Κομοτηνής στο βόλλευ. Χαρά είναι που προβιβάστηκε στην Β’ Εθνική του μπάσκετ ο ΓΑΣ Κομοτηνή. Δεν χρειάζεται να πατήσεις πάνω σε κάποιον για να ανεβείς εσύ, μπορείς βλέποντας το καλό του άλλου να προσπαθήσεις να τον φτάσεις και έτσι η πόλη θα βγει κερδισμένη.»

 

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός