Θόδωρος Μουριάδης: Η δουλειά μας ξεκινάει από σήμερα

Τη διάθεση του να γνωστοποιήσει από την πρώτη εβδομάδα ότι είναι δήμαρχος όλων των δημοτών και όχι μόνο εκείνων που τον στήριξαν εξέφρασε, μιλώντας στο Κόκκινο Καβάλας ο νέος δήμαρχος του Δήμου, Θόδωρος Μουριάδης

Αφού ευχαρίστησε την τοπική ΝΟΔΕ για τα sms που έστειλε, με σκοπό τη συσπείρωση γύρω από το πρόσωπο της δημάρχου, τα οποία, όπως τόνισε του έκαναν καλό, αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα του. «Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στους πολίτες» είπε και σημείωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια.

Αναφέρθηκε στις προγραμματικές συγκλίσεις και στον τρόπο που αυτές θα επιτευχθούν, ενώ δεν απέκλεισε την περίπτωση να δοθούν θέσεις ευθύνης σε δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων. «Δεν θέλουμε να χάσουμε χρόνο, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να προχωρήσουμε τα μεγάλα έργα» τόνισε ενώ συμπλήρωσε ότι προτεραιότητα είναι η καθημερινότητα.

Σε ανακοίνωση του,ο Θόδωρος Μουριάδης σημειώνει:

Εγώ και οι συνεργάτες μου ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες για την στήριξη που μας παρείχαν και την τιμή που μας έκαναν. Όσο μεγάλη είναι, όμως, η τιμή άλλη τόση είναι και η ευθύνη που αναλαμβάνουμε.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε την προσπάθεια ενημέρωσης, συνεννόησης και συνεργασίας για το καλό του Δήμου. Κανένας δεν περισσεύει στην προσπάθειά μας αυτή. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας και να βρούμε λύσεις στα μεγάλα αλλά και στα μικρά προβλήματα του Δήμου μας.

Στόχος μας και δέσμευσή μας είναι η δημιουργία ενός Σύγχρονου Δήμου που θα διοικεί με αξιοκρατία, εντιμότητα και ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους τους δημότες. Στον αγώνα μας αυτόν θα χρειαστούμε την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία όλων των πολιτών. Και πάλι σας ευχαριστούμε.

Ακούστε τη συνέντευξη του Θόδωρου Μουριάδη στην εκπομπή Καβάλα στο Κόκκινο: