Τελικώς κατεβαίνουν μαζί Μέτιος-Πέτροβιτς. Καυστικό σχόλιο από τον Ζαγναφέρη

Κοινή δήλωση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου – Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δημήτρη Πέτροβιτς

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις και την επιθετική στάση του Δημήτρη Πέτροβιτς ενάντια στον περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου οι δυο τους θα βρεθούν στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Αυτό ανακοίνωσε ο Χρήστος Μέτιος:

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.

Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές.

Καυστικό σχόλιο του Ζαγναφέρη

Άμεση ήταν η απάντηση του  αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο οποίος στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook έγραψε τα εξής:

Δυστυχώς ο Γιώργος ο Παυλίδης έκανε και λάθη στην επιλογή συνεργατών του, μας φόρτωσε ένα αριβίστα καιροσκόπο με θρησκείας τις κυβιστήσεις, που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Περιφέρεια. Ευτυχώς για αυτούς πάντα υπάρχει το τέλος που τους αρμόζει….Δεν ξεχνώ. 

ΥΓ.Για τους μη μυημένους το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητρακη των αναχωμΆτων