Στις 5/12 ο Ρ/Σ Στο Κόκκινο θυμάται τον Μένη Κουμανταρέα και μεταδίδει σε επανάληψη την τελευταία του συνέντευξη

Σήμερα, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:00, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Μένη Κουμανταρέα, ο 102,8 Στο Κόκκινο θα μεταδώσει σε επανάληψη ολόκληρη την συνέντευξη του σημαντικού και πολυβραβευμένου πεζογράφου την οποία έδωσε στη Λίνα Νικολακοπούλου και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

4 χρόνια από τον θάνατο του Μένη Κουμανταρέα
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου |18:00-19:00

Στις 13 Οκτωβρίου του 2014 ο Μένης Κουμανταρέας, ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της δεύτερης μεταπολεμικής γενιάς της ελληνικής πεζογραφίας, περνούσε το κατώφλι του «105,5 Στο Κόκκινο» για να συναντήσει τη Λίνα Νικολακοπούλου και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη και να μιλήσουν με αφορμή το βιβλίο του «Ο Θησαυρός του Χρόνου».

Εκείνη έμελλε να είναι μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του σπουδαίου συγγραφέα, που έχασε τη ζωή του λίγες βδομάδες αργότερα, τη νύχτα της 5ης Δεκεμβρίου 2014.
Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στις 18:00, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Μένη Κουμανταρέα, ο «102,8 Στο Κόκκινο» θα μεταδώσει σε επανάληψη ολόκληρη την συνέντευξή του σημαντικού και πολυβραβευμένου πεζογράφου στη Λίνα Νικολακοπούλου και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη.