Στάση εργασίας των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη

Συνέχεια της κόντρας μεταξύ της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ και του σωματείου εργαζομένων

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα μεταξύ της διοίκησης και του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου και “κρίνοντας αναγκαίο και σεβόμενο την εντολή της Γενικής Συνέλευσης” θα προχωρήσει την Πέμπτη 15/02/2018 και ώρα 1:00 μμ ,σε στάση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην κεντρική υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ στην LORD στον χώρο των συνεργείων. Όπως σημειώνεται, βασικό θέμα της στάσης εργασίας είναι “η στοχοποίηση των μελών του σωματείου με τις συνεχόμενες μετακινήσεις , στο όνομα της εύρυθμης λειτουργίας”.

Η ανακοίνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι “μετά την μετακίνηση της συναδέλφισας μέλους του σωματείου , ανακοινώθηκε στις 12/02/2018 στον Πρόεδρο του σωματείου η πέμπτη μετακίνηση του σε άλλο γραφείο  με συνοπτικές διαδικασίες ,  μετακινήσεις και υποβαθμίσεις απλών μελών του σωματείου καθώς και η μη τήρηση αξιοκρατικών διαδικασιών αναβαθμίσεων.

Επίσης καταγγέλλει την απαράδεκτη παρέμβαση του Προέδρου της Επιχείρησης την περασμένη Παρασκευή 09/02/18 να πιεστούν ορισμένα μέλη στελέχη να διαψεύσουν γραπτώς τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης. Πίεση προς την κατεύθυνση διάψευσης του δελτίου τύπου της Γενικής μας Συνέλευσης και με προτροπή να στείλουν δελτίο τύπου σύμφωνα με τα προτεινόμενα του και ουσιαστικά να στραφούν εναντίων των ίδιων των ψηφισμάτων τους”.