Σωκράτης-Θανάσης: Για 4 ώρες η μουσική στρατοπέδευσε στο Ασημακοπούλου

Η μουσική έδιωξε τα σύννεφα και για 4 ώρες ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας απογείωσαν το κοινό που βρέθηκε στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου

Η σύμπραξη που όλοι περίμεναν ήρθε και στην Καβάλα. Ο Σωκράτης και ο Θανάσης, ο Θανάσης και ο Σωκράτης, για 4 ώρες ξεσήκωσαν τους χιλιάδες θεατές που αψήφησαν τον καιρό και βρέθηκαν στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. και ενώ τα πυκνά σύννεφα έδειχναν πως θα αναβάλλουν ακόμα μία “παράσταση” του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων, οι δύο αγαπημένοι του κοινού, πλαισιωμένοι από 8 μουσικούς και τη φωνή της Ιουλίας Καραπατάκη ανέβηκαν στη σκηνή και… παρακάλεσαν τον ουρανό να μην βρέξει. Και τους έκανε την χάρη!

Όλα ξεκίνησαν με τον “Τειρεσία”. Τα υπόλοιπα απλώς ήρθαν να δέσουν το ένα πλάι στο άλλο. Αποκορύφωμα της βραδιάς, ο “Πεχλιβάνης” που έκανε το στρατόπεδο να ταρακουνηθεί συθέμελα! Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν το κλείσιμο της συναυλίας. Ήταν ένα τραγούδι-δώρο για όσους δεν πτοήθηκαν από τον καιρό. “Οι πότες της στρογγυλής τραπέζης” ένα τραγούδι κυριολεκτικά εκτός προγράμματος ήταν το καλύτερο κλείσιμο μίας μαγικής βραδιάς που θα θυμάται για πολλά χρόνια το κοινό της πόλης.

 

Το βίντεο είναι από τον ακροατή του ρ/σ Στο Κόκκινο Καβάλας, Κωνσταντίνο Σταμέλο