ΣΟΚ! Αυτός είναι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας!

Προτάσεις και λύσεις για τα νοσοκομεία σας, στο νέο τεύχος των Κακοηθειών. Πρώτοι εδώ!

Δεν κατάλαβα ρε συντροφάκια γιατί σκούζετε για τους νέους διοικητές νοσοκομείων. Καλά τα λέει ο Βορίδης. Τι θα βάλουμε, τίποτα ξένους; Να πηγαίνουμε να τους λέμε να βάλουν στο χειρουργείο έναν γνωστό μας και να μας λένε κάτι για λίστες και ιστορίες; Να σοβαρευτούμε λίγο.

Και αυτόν τον ηλικιακό ρατσισμό εγώ δεν τον γουστάρω. Πολύ καλά έκανε ο Κικίλιας και έβαλε τον 80χρονο και κακώς τον έβγαλε. Πάτε και βλέπετε ταινία με τον Πατσίνο και σας πείραξε ο Πατέρας. Έλεος.

Εγώ αν ήμουν Κικίλιας, θα το έκανα πιο σκληρό. Αντιδράτε ΣΥΡΙΖΑίοι; Τώρα θα δείτε.

Νοσοκομείο Λάρισας: Ζωζώ Σαμπουντζάκη

Νοσοκομείο Ρόδου: Νίκος Καρβέλας

Νοσοκοκομείο Ξάνθης: Γιόντα (από το Star Wars)

Νοσοκομείο Ηρακλείου: Μάμρα (από τους Thundercats)

Και αν δεν σας έφταναν αυτά παλιομαδούροι, θα έβαζα τον Μίκ Τζάγκερ, τη Λάιζα Μινέλι και τον Κώστα Βουτσά. Ζώα.

Σε όλες τις ερωτήσεις, η απάντηση είναι ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ.

Τον οποίο ανέφεραν 4,5 χρόνια οι της ΝΔ περισσότερες φορές από λέει ΠΑΟΚ ο Γιώργος ο Μίνος, αλλά εντάξει, οι δικοί μας είναι αλλιώς.

Εννοείται ότι η απόφαση για την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ την έδινε το στοίχημα στο 1,20. Έπαιζες το σπίτι σου. Άλλοι το έπαιξαν άσο από ημίχρονο. Σωστοί.

Τώρα κάτι κακεντρεχείς που παίρνουν στο Κέντρο και ρωτούν πόσο δίνει το διπλό του ΠΑΟΚ, δεν τους δίνω σημασία.

Πάντως, δεν έχω καταλάβει κάτι. Ντόπιους αποτυχόντες πολιτευτές της ΝΔ δεν έχουμε και πάμε και φέρνουμε απ’ τη Θεσσαλονίκη; Όχι γιατί έχω μερικές προτάσεις.

Βέβαια, σαν την πρόταση του Μακάριου Λαζαρίδη για πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν έχω. Κώστας Καραμανλής. Και γαμώ. Απλά, πάτε φτιάχ’τε ένα πλέιρουμ στο Προεδρικό Μέγαρο να ‘χει να παίζει το νέο το Φίφα.

Σε άλλα νέα, με μία εταιρεία από το χωριό-δεν την ξέρεις-συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης (μαλακαμου) Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος, μαθαίνω, έχει λιώσει το F5 (κάνει ριφρες βρε άσχετοι) να δει αν μπήκε η μπουλντόζα στο Ελληνικό. Το ‘χω και από οπαδούς της ΑΕΚ που μπαίνουν στο λάιβ στρίμινγκ για να δουν αν πέρασαν τα σοβατεπιά στο νέο γήπεδο.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία ήταν μεταγραφή αεροδρομίου για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς την φάγανε τα κυκλώματα και δεν μπήκε στη Βουλή, ιδρύει κόμμα και το λέει ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. ΛΥΣιστράτη, ΙΣΟτητα, ΛΑμπιντώ. «Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ που είναι η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική”.

Έχω προτασούλα. ΠΟΥΤ.ΑΝ.ΟΛ.Α.. Από το ΠΟΥΤιν, το ΑΝαταλή, το ΟΛιγαρκής και το Αγαμήσουρεμαλακα.

Μάγκες, τώρα που μπήκε ο Απόστολος Γκλέτσος στον ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει ο δρόμος και για άλλα βαριά αρσενικά. Μιχάλης Ιατρόπουλος (και μπορεί και να παλέψουν για την Ερατώ), Στράτος Τζόρτζογλου, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΕΡ , Γιώργος Γιαννόπουλος (τα σκαμπό μου και τ’ αρχίδια μου). Αν δεν μας βγει το κόμμα, τουλάχιστο να μας ανέβει η λίμπιντο.

Δικό σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here