Σαββατόβραδο με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Ακόντισμα Καρβάλης

Μουσικές από το παρελθόν στο θέατρο του Ακοντίσματος.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 40ου  Φεστιβάλ  «Ήλιος και Πέτρα», η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με μουσικές από το παρελθόν, γεμάτες αναμνήσεις και συναισθήματα, μας προσκαλεί σε μία περιπλάνηση στις εικόνες και τα αρώματα της Πόλης με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της «Πολίτικης Κουζίνας»,  στο Θέατρο Ακοντίσματος Νέας Καρβάλης.

Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο στις 22 Αυγούστου, θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και το εισιτήριο τιμάται 5 ευρώ.

Πληροφορίες και προπώληση στο Κέντρο πληροφόρησης Επισκεπτών (τηλ 2510 23 10 11). Ώρες λειτουργίας: 8:30-15:00

Υπενθυμίζεται ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης. Θα ισχύει ο κανόνας της απόστασης του 1,5 μέτρου κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους. Επίσης, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο, καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Το 40ο  Φεστιβάλ  «Ήλιος και Πέτρα» θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης.