ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Βλέπει Football League ο Νέστος – Η Ένωση Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική

Το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, εξετάζει ο Νέστος Χρυσούπολης καθώς Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων δεν δήλωσαν συμμετοχή στο εν λόγω πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Οι Χρυσοπουλιώτες όντας οι δεύτεροι καλύτεροι δευτεραθλητές-ηττημένοι των PlayOffs της Γ’ Εθνικής, έχουν το δικαίωμα να καλύψουν μια εκ των δυο θέσεων. Η άλλη ομάδα που καλείται να καλύψει το κενό είναι η Νίκη Βόλου.

Σήμερα, υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον πρόεδρο της ομάδας του Νέστου, Σάββα Λαζαρίδη, ώστε να συζητηθεί εάν υπάρχει πρόθεση για την συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα από πλευράς των Χρυσοπουλιωτών. Την οριστική απόφαση θα λάβουν οι άνθρωποι της διοίκησης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε περίπτωση που μια εκ των Νίκη Βόλου και Νέστου Χρυσούπολης δεν καλύψει το κενό, τότε θα κληθεί η ομάδα της Καλαμάτας.

 

ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στην Γ’ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα στον Α’ Όμιλο, δεν δήλωσαν συμμετοχή ο πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, Ορέστης Ορεστιάδας και ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Το κενό του Ορέστη Ορεστιάδας, θα καλύψει η Ένωση Αλεξανδρούπολης, μια ομάδα που προκύπτει από την συγχώνευση των ομάδων ΑΟ Θράκη-ΑΛΕΞ και Ένωση Ανθείας-Αρίστεινου.

Το κενό του Αλέξανδρου Κιλκίς, δεν αναμένεται να καλυφθεί καθώς δεν πρόκειται για ομάδα που προβιβάστηκε φέτος από την ΕΠΣ Κιλκίς ενώ σε περίπτωση προβιβασμού του Νέστου στην Football League, δεν προκύπτει κάποιος τρόπος ώστε να καλύψει την θέση του κάποια ομάδα της Καβάλας. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here