ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ: Ευτυχής που ήμουν προπονητής της ΑΕΚ για 3 χρόνια – Ο Αετός πρέπει να κοιτάει ψηλά

Ο νέος προπονητής του Αετού Οφρυνίου, Παύλος Προβατίδης μίλησε στην σημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κορνέρ Πέναλτυ» για την τριετία που έκλεισε ως προπονητής της ΑΕΚ Καβάλας και για την επερχόμενη συνεργασία με τον Αετό Οφρυνίου.

 

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του εδώ:

 

«ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ»

«Πρωταρχικός μας στόχος στην ΑΕΚ Καβάλας ήταν να υποστηρίξουμε τα παιδιά τα οποία είχαν το ταλέντο και την όρεξη ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικά ώστε όταν κάνουν την μεταγραφή στην παραπάνω κατηγορία να παρουσιαστούν έτοιμα και αντάξια των προσδοκιών. Αυτόν τον στόχο τον καταφέραμε και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι καθώς πολλά παιδιά έχουν κάνει το βήμα παραπάνω με επιτυχία και αν αυτά που ακούω ισχύουν, ο Λυμπεράκης πλέον είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Superleague. Για εμένα σαν προπονητή και άνθρωπο του ποδοσφαίρου αυτά είναι τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα.»

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ»

«Φέτος ξέραμε πως η χρονιά θα έχει δυσκολίες αλλά εγώ είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά, καθώς μπορεί να μην είχανε πολλές συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν όμως ήδη είχαν κάποιες παραστάσεις. Βασιστήκαμε στα νεαρά παιδιά, βέβαια είχαμε και κάποια έμπειρα παιδιά για να τους πλαισιώνουν. Το μυστικό της ΑΕΚ βέβαια ήταν πως αυτοί οι έμπειροι εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες. Είχαμε υγειή αποδυτήρια. Τρία χρόνια που διετέλεσα προπονητής στην ΑΕΚ, ο πρόεδρος οι μόνες φορές που έμπαινε στα αποδυτήρια ήταν για να ακούσει τι θα πω και τι σύστημα θα παίξουμε. Έχω να πω ότι είμαι ευτυχής που αυτά τα τρια χρόνια ήμουν προπονητής σε αυτή την ομάδα.»

«Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΗΣ»

«Η επιτυχημένη και αξιοσημείωτη πορεία της περσινής σεζόν ήταν αποτέλεσμα του εξαιρετικού β’ γύρου την πρώτη σεζόν. Μπήκαμε με διαφορετική ψυχολογία στον β’ γύρο της σεζόν 2016-2017 και εκεί που παλεύαμε να σωθούμε κάναμε πρωταθλητισμό. Είχαμε χάσει μονάχα από τον πρωταθλητή Αετό Οφρυνίου. Εμείς πέρσι παραμείναμε πιστοί στον σχεδιασμό μας, συνδυάσαμε την εμπειρία με τα νιάτα και καταφέραμε ότι καταφέραμε, διότι ακούστηκαν πολλά.»

«Ο ΑΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΨΗΛΑ»

«Στον Αετό Οφρυνίου η δουλειά έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει μια σταθερή διοίκηση η οποία έμεινε πιστή στο πλάνο της και στο τέλος δικαιώθηκε. Έχει κάνει ήδη δυο πολύ καλές χρονιές στην Γ’ Εθνική και εγώ προσωπικά δεν νομίζω πως στόχος του Αετού είναι η αποφυγή του υποβιβασμού αλλά να κοιτάζει ψηλά. Όλοι οι προπονητές που δούλεψαν σε αυτή την ομάδα έχουν βάλει το λιθαράκι τους και το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ.»

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ – ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ»

«Είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και να φιλοξενήσουμε μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Οφρύνιο. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό για μια ομάδα χωριού καθώς και εγώ είμαι από χωριό και ξέρω. Τέλος στόχος μας είναι και η προσέλκυση του κόσμου στο γήπεδο.»

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός