ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια

Στην αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία κόρνερ-Πέναλτυ» μίλησε σήμερα ο προπονητής του Α.Ο Καβάλα για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ομάδα του και τον Νέστο Χρυσούπολης.

 

«Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 4 ΒΑΘΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ»

«Η διαφορά των 4 βαθμών μπορεί να λέει πολλά αλλά και τίποτα. Μπορεί να λέει πολλά, καθώς απέναντι σου έχεις μια ομάδα η οποία σήμερα είναι αήττητη, πράγμα που σημαίνει πως αν αυτή η διαφορά μείνει μέχρι το τέλος, με αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο να καλυφθεί. Ταυτόχρονα όμως δεν σημαίνει τίποτα διότι με δική μας νίκη την Κυριακή, φτάνουμε προς το τέλος του δύσκολου προγράμματος εν αντιθέσει με τον Νέστο που τώρα ξεκινά το δύσκολο πρόγραμμα για αυτόν. Παρ’ όλα αυτά κανένας δεν έχει πάρει πρωτάθλημα την 17η αγωνιστική.»

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»

«Για εμένα δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Τον πρώτο λόγο θα έχει η ομάδα η οποία θα δείξει πως θέλει περισσότερο το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα στοιχεία τα οποία κυριαρχήσουν, θα είναι το πάθος, η διάθεση, η δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, το καθαρό μυαλό και φυσικά η τακτική προσέγγιση. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια βέβαια παίζει ρόλο και η τύχη. Θα δούμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, το δείχνει και η βαθμολογική τους θέση και η πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Η βαθμολογική συγκομιδή που έχουν και οι δυο ομάδες είναι πάρα πολύ υψηλή, πράγμα που αποδεικνύει την ποιότητα τους.»

«ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ Ο ΨΑΛΤΗΣ – ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΣΟΥΤΣΗΣ»

«Ο Ψάλτης, έσπασε το χέρι του στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα και είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας. Όμως η ομάδα μας έχει ένα ρόστερ όπου μπορεί ο ένας παίκτης να καλύπτει τον άλλον. Δεν στέκομαι στις απουσίες, πιο πολύ με στεναχωρεί όταν ένας παίκτης τραυματίζεται και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η υγεία παρά οτιδήποτε άλλο. Όσον αφορά τον Τσούτση, είχε ένα αιμάτωμα, δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.»

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ»

«Το ότι το ντέρμπι κορυφής είναι ανάμεσα σε δυο ομάδες του Νομού μας, δείχνει την ποιότητα του ποδοσφαίρου της Καβάλας. Αυτό δεν έχει να κάνει μονάχα με τις ομάδες που θα αγωνιστούν την Κυριακή αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Αετό Οφρυνίου και για τον Κεραυνό Πέρνης. Μακάρι και οι δυο να βρίσκονται του χρόνου στην Football League και την Κυριακή να δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο της πορείας που έχουν διαγράψει μέχρι σήμερα και οι δυο ομάδες. Προτρέπω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι, εύχομαι να ικανοποιηθεί από το θέαμα και να κερδίσει στο τέλος ο καλύτερος, που ελπίζω να είναι η δική μου ομάδα.»

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός