Παρουσία Δούρου-Καλπάκη η συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με την κοινωνία

Συνεχίζονται οι ανοιχτές συζητήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τις τοπικές κοινωνίες

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 25/11, η ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ξάνθης, στην Καπνοποθήκη Π. Καλεσμένοι ήταν η τέως Περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Στέλιος Καλπάκης. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο γραμματέας της ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ενώ στη συζήτηση συμμετείχαν οι πρώην βουλευτές Ξάνθης, Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης.

Η απάντηση στις πολιτικές της ΝΔ, ο δρόμος προς το συνέδριο του κόμματος, το εγχείρημα του ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην κοινωνία, η εξέλιξη της διαδικτυακής καμπάνιας εγγραφής νέων μελών καθώς και ζητήματα που προέκυψαν από την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, συζητήθηκαν εκτενώς και για πολλή ώρα. Μάλιστα, πολλοί από τους παρευρισκόμενους ζήτησαν τον λόγο για να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους, να μεταφέρουν εμπειρίες, αλλά και να ασκήσουν κριτική για πράγματα που θα μπορούσα να γίνουν στην προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης.

Για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τις προτεραιότητες στο δρόμο για την διεύρυνση του προοδευτικού πόλου, μίλησε στο Κόκκινο Καβάλας και την εκπομπή Καβάλα στο Κόκκινο (καθημερινά 10-12 μ.μ.) η Ρένα Δούρου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here