Οι εργαζόμενες του Βοήθεια στο Σπίτι έκαναν τις αιτήσεις τους και περιμένουν τον Μουριάδη

Να τηρήσει την υπόσχεση του και να αναστείλει την έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης που τις δικαίωνε περιμένουν από το δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη οι 14 εργαζόμενες στο Βοήθεια στο Σπίτι

150

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τους, Δέσποινα Κοκοτζή και οι 14 εργαζόμενες έκαναν τις αιτήσεις τους και πλέον περιμένουν από το δήμαρχο να τηρήσει την υπόσχεση του και στην αυριανή συνεδρίαση του νομικού προσώπου να αναστείλει την έφεση που κατέθεσε. Μιλώντας στο Κόκκινο Καβάλας χαρακτήρισε ανακόλουθο τον κ. Μουριάδη, καθώς, όπως σημείωσε είχε δεσμευτεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου να μην ασκήσει έφεση (δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει), όμως παρ’ ολ’ αυτά δεν τήρησε την υπόσχεση του.

“Έχει δώσει ακόμα μία υπόσχεση, γιατί απ’ ό,τι βλέπω φαίνεται ανακόλουθος τη μία φορά με την άλλη. Είπε ότι ακόμα και να είχε καταθέσει έφεση (που δεν ήταν υποχρεωμένος), την επόμενη μέρα κατάθεσης των αιτήσεων μας, θα έκανε ανάκληση της έφεσης” σημείωσε. Κάλεσε μάλιστα όποιον δημοτικό σύμβουλο επιθυμεί να δει τις αιτήσεις που έχει στα χέρια της να το πράξει, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το θέμα της κατάθεσης των αιτήσεων για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Ακούστε τη συνέντευξη: