Ο Βασίλης του παραρτήματος Παιδιού Δράμας βραβεύτηκε από τη Θεανώ Φωτίου

Παρουσία του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σωτήρη Σωτηριάδη, έγινε η βράβευση του φιλοξενούμενου του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας, Βασίλη Καμτσόπουλου από τη Θεανώ Φωτίου

Ο φιλοξενούμενος του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας, Βασίλης Καμτσόπουλος, πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις, μετά από μεγάλη προσπάθεια και στηριζόμενος από τους ανθρώπους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ. Η επιτυχία του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας,Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η οποία το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της πρώτης μέρας της 83ης ΔΕΘ, βράβευσε τον φιλοξενούμενο του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας, Βασίλη Καμτσιόπουλο.

Όπως σημειώνει το δελτίο τύπου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας «ο Βασίλης μετά από μεγάλη προσωπική προσπάθεια, στηριζόμενος πάντα από το προσωπικό και τους-τις εθελοντές-ριες του παραρτήματος, κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Ως φοιτητής πλέον του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων του Τμήματος «Τεχνολογία Τροφίμων» θα κυνηγήσει το όνειρό του.

Ο Βασίλης, ο οποίος στην τελετή βράβευσης συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Σωτήρη Σωτηριάδη, θα συνεχίσει να στηρίζεται με κάθε τρόπο από το Κέντρο, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα υπόλοιπα παιδιά που σπουδάζουν είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε σε δημόσια ΙΕΚ και φιλοξενούνται στα παραρτήματα προστασίας παιδιού του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ».