Ο Ο.Λ.Κ. απαντά στο ΚΚΕ για τα μπάνερ στην παραλία

Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας απαντά, μέσω ανακοίνωσης του, στο ΚΚΕ, έπειτα από καταγγελία του κόμματος για αφαίρεση των μπάνερ του, κάνοντας λόγω για ανακρίβειες

34

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Η  Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του Κ.Κ.Ε. προέβη σε καταγγελία κατά της Διοίκησης της ΟΛΚ ΑΕ για προσπάθεια φίμωσης και επιλεκτική συμπεριφορά έναντι του κόμματος που εκπροσωπεί.

Επικαλείται ότι η ΟΛΚ ΑΕ επιλεκτικά αφαιρεί κάθε διαφημιστικό-προπαγανδιστικό υλικό του Κ.Κ.Ε. που τοποθετείται στην ζώνη ευθύνης της, εν αντιθέσει με διαφημίσεις άλλων φορέων ή ιδιωτών.

Μισή αλήθεια , μεγάλη ανακρίβεια,  η ΟΛΚ ΑΕ αφαιρεί μόλις γίνουν αντιληπτά, όλα τα υλικά που αναρτώνται στην ζώνη ευθύνης της,  άνευ αδείας, όπως έπραξε με το τσίρκο και άλλες περιπτώσεις. Όσο αφορά τα διαφημιστικά του Φεστιβάλ Φιλίππων έχουν τοποθετηθεί κατόπιν  συνεννοήσεως  με τον Δήμο Καβάλας για την τουριστική προβολή της πόλης.

Ξεχνά βέβαια ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει πάρει πολλές φορές άδεια για την τοποθέτηση περιπτέρου κατά τις προεκλογικές περιόδους εντός της ζώνης αρμοδιότητας της ΟΛΚ ΑΕ.

Εν πάση περιπτώσει, η ΟΛΚ ΑΕ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, ενεργεί πάντα με γνώμονα την ίση μεταχείριση φορέων και πολιτών, όπως απαιτούν οι κανόνες της χρηστής Διοίκησης ,  κανόνες οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από όλους  ανεξαιρέτως.