Ο Κ. Κατσιμίγας ανακοίνωσε τους πρώτους 10 υποψηφίους σε Καβάλα-Θάσο

Ευριπίδης Ταρασίδης- Τους 10 πρώτους υποψήφιους από την Καβάλα και τη Θάσο παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ, Κώστας Κατσιμίγας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η παρουσίαση των 10 πρώτων υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την ΠΕ Καβάλας και την ΠΕ Θάσου. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας παρουσίασε τις προτεραιότητες της παράταξης του για το νομό, θέτοντας πάντως ως βασικό κορμό της πολιτικής του την έννοια της ενιαίας και αδιαίρετης περιφέρειας (περισσότερες πληροφορίες σε επόμενο κείμενο). Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Τάσος Καρασαββόγλου, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ, Σωτήρης Σωτηριάδης, ο γραμματέας της ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Μπόνος, εν ενεργεία περιφερειακοί κ.α.

Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Χαράλαμπος Ευσταθιάδης– Υπάλληλος ΕΛΤΑ, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας

Βασίλης Καλπάκης– Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός, υποψήφιος διδάκτωρ ΑΠΘ, μελετητής δημοσίων έργων.

Μπάμπης Καζαντζίδης– Οικονομολόγος, στέλεχος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων – Δ.Ο.Υ. Καβάλας και ερασιτέχνης σκιτσογράφος.

Σωτηρία Κουτσούκη– Νοσηλεύτρια, στέλεχος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ Ν.Καβάλας και μέλος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

Δημήτρης Λυμπεράκης– Φιλόλογος ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογία πληροφοριών. Διδάσκει στο 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας

Παναγιώτης Νεστορίδης– Δημοσιογράφος, υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα στην εφημερίδα «Έθνος». Πρώην Πρόεδρος στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ). πρώην Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και Γενικός Γραμματέας στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου

Νίκος Τσουμπάκης– Τεχνολόγος Γεωπονίας, Προϊστάμενος του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Καβάλας, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Καβάλας, επί σειρά ετών Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ελλάδας.

Μελίνα Παναγιωτοπούλου– Πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού από το ΕΑΠ.

Ζωή Χωματά– Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων, συνεργάτης Τεχνικής Εταιρείας.

Φιλίππη Πιτσιλάδη-Γιαννοπούλου– Αρχιτέκτων Μηχανικός

Μπορείτε να βρείτε τα βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.anenopro-amth.gr.