Νισάφι κ. Λαζαρίδη! Έχουμε και νεκρούς!

Για μία ακόμα φορά, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης σπάει τη γραμμή της συναίνεσης και αδιαφορεί για την κρισιμότητα της κατάστασης, αποδεικνύοντας ότι η πολιτική αμετροέπεια δεν γιατρεύεται

451

Ενώ το πολιτικό σύστημα έχει ρίξει ρυθμούς και οι εντάσεις περιορίζονται σε γόνιμη κριτική και εποικοδομητική αντιπολίτευση, ο Μακάριος Λαζαρίδης ξεχνώντας ότι συμπολίτες μας πεθαίνουν από το νέο κορονοϊό, αγνοώντας το σύνθημα που έχουν δώσει από κοινού ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιδίδεται σε ένα σπορ πολιτικής αλαζονείας, υπαρξιακού παλιμπαιδισμού και ενός απολιτίκ εξυπνακισμού μέσα από τον προσωπικού του λογαριασμό στο twitter.

Προτίμησε να επιβεβαιώσει ότι η καραντίνα που έχει θέσει στον εαυτό του από την πραγματικότητα είναι συναρπαστική, ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η ακροδεξιά του επικοινωνιακή κουλτούρα τον φθείρει. Ας συνειδητοποιήσει ότι ο μήνας του μέλιτος πέρασε και ότι είναι (έστω και απ’ το είδος “κατόπιν ενεργειών μου”) βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι κομματική τηλεπερσόνα. Τα παρακάτω tweet του αποδεικνύουν τα ως άνω.