ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αρκετά πιθανή η σύσταση νέας διοίκησης – Αύριο η κρίσιμη Γενική Συνέλευση

Ακόμη μια καλοκαιρινή περιπέτεια αναμένεται να έχει αίσιο τέλος στην Χρυσούπολη.

298

Αύριο αναμένεται να συσταθεί η νέα διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης, στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με όλα όσα ανέφερε στην σημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ» ο Κυριάκος Καγιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει διάθεση από νέους αλλά και παλιούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες να αναλάβουν τις τύχες του Νέστου την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, οδηγόντας τον στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα ο οικονομικός προϋπολογισμός της ομάδας αναμένεται να είναι αρκετά μικρότερος σε σχέση με τους αντίστοιχους του πρόσφατου παρελθόντος και ο Νέστος θα κινηθεί με κύριο στόχο την παραμονή του στην Γ’ Εθνική, κυρίως με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.

Θυμίζουμε πως η τελευταία Γενική Συνέλευση, είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 19:00 το απόγευμα ενώ η διορία δήλωσης συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λήγει το μεσημέρι της Παρασκευής στις 15:00. Σε περίπτωση που ο Νέστος δεν δηλώσει συμμετοχή, το δικαίωμα συμμετοχής μεταφέρεται στον δευτεραθλητή Καβάλας, Βύρωνα.