Μπάμπης Δράκος: Μας προσβάλει η κεντρική επιλογή προέδρου του ΚΚΠ απ’ τη Θεσσαλονίκη

Κώστας Φιλίδης - Την έντονη δυσφορία του για την κεντρική επιλογή προσώπου από την Θεσσαλονίκη στη θέση του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αν. Μακεδονίας-Θράκης, εξέφρασε, μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας», ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, Μπάμπης Δράκος.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός, το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αποκάλυψε ότι, ενώ ο ρόλος των τοπικών οργανώσεων έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, εντούτοις, ουδέποτε ερωτήθηκε για τις επιλογές προσώπων σε διάφορες θέσεις.

Όπως είπε, «για την νομαρχιακή οργάνωση Καβάλας και για μένα είναι προσβολή η επιλογή προσώπου που δεν είναι από την Καβάλα».

Εμμένοντας, βέβαια, ως ένα σημείο, στην κομματική ταυτότητα όσων διορίζονται σε θέσεις ευθύνης, υποστήριξε ότι η ανάθεση καθηκόντων σε μέλη της οργάνωσης, δίνει τη δυνατότητα να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «υπάρχουν αξιολογότατα στελέχη σε όλο τον Νομό. Θα μπορούσε η επιλογή να είναι ο οποιοσδήποτε, αλλά μέσα από την τοπική οργάνωση της Καβάλας Τα στελέχη της πότε θα δείξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να αποτελέσουν τη βάση για τη μετέπειτα εξέλιξη του κόμματος, ακόμη και για θέση βουλευτή αργότερα;»

Και ασκώντας κριτική στην κεντρική διοίκηση της ΝΔ, υπογράμμισε ότι «δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο και να αγνοούν τις τοπικές οργανώσεις».

Επισήμανε, δε, ότι «δεν ερωτηθήκαμε όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για οποιεσδήποτε επιλογές».

Τέλος, αναφερόμενος στην κ. Αναστασία Τζαμπαζλή, που διορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ, παραδέχθηκε ότι «κι εγώ δεν την γνωρίζω, έψαξα να βρω το βιογραφικό της τις τελευταίες ημέρες»!

Ακούστε την συνέντευξη του Μπάμπη Δράκου στην εκπομπή των Ευριπίδη Ταρασίδη-Κώστα Φιλίδη «Καβάλα στο Κόκκινο» (Δευτέρα-Παρασκευή 10 πμ-12 πμ):