Μία συνηθισμένη μέρα στην ονειροχώρα της Ελλάδας

Μικρές όμορφες ιστορίες ξετυλίγονται σαν κουβάρι στην καθημερινότητα της ονειροχώρας που λέγεται Ελλάδα

205

Ο ήλιος ανέτειλε στις 5:48.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιουνίου του 2020 και όλα πήγαν ρολόι στην ονειροχώρα που λέγεται Ελλάδα.

Το πρωί ο Μάκης Βορίδης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρακράτος, ξύνοντας ταυτόχρονα το τσεκούρι που κρατά για ώρα ανάγκης.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατηγόρησε για αντιδημοκρατική στάση την Αυγή και η Δόξα Βύρωνα την Μπαρτσελόνα για κουραστικό παίξιμο.

Το μεσημέρι, ένα χαρτί έφτασε στην προανακριτική επιτροπή και μας έδειξε ότι ο Παπασπυρου πήρε 2,6 εκ. για χάρη του Σαμαρά. Αλλά δεν χαλιόμαστε για ένα κωλόχαρτο.

Ένα επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι ηχογράφησε παρανόμως έναν Υπουργό και η επιτροπή της Βουλής είπε “το μη νόμιμο μπορεί να είναι και ηθικό” και δέχτηκε χωρίς να ψάξει τα σχετικά με την εγκυρότητα του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έδωσε και πολύ σημασία στα περί νομιμότητας και έβγαλε πόρισμα.

Ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, κυρίας Ράικου, ζημίωσε το δημόσιο με 1,7 εκατ. ευρώ μόνο για το έτος 2018.

Προς το απόγευμα, ένας επιχειρηματίας κατηγόρησε την Εισαγγελέα Διαφθοράς επειδή έκανε τη δουλειά της.

Όταν άρχισε να σουρουπώνει η Μιράντα Ξαφά έδωσε στη δημοσιότητα τα sos για την Κοινωνιολογία και αποσπάσματα από τη βιογραφία του Φουτζιμόρι.

Είχε νυχτώσει και φύσαγε ένα δροσερό αεράκι όταν ένας δημοσιογράφος παρεξηγήθηκε με το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί, λέει, κάνει αναφορά στο επίθετο του. Μωυσής!

Κατά τις 10 μ.μ., ο Στέλιος Πέτσας συνέχισε να αρνείται να δώσει τα χρήματα που δόθηκαν για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” και για την καμπάνια “Μένουμε Ασφαλείς” γιατί…έτσι.

Και τότε, μετά από μία συνηθισμένη μέρα που όλα έγιναν όπως πρέπει, οι κάτοικοι της ονειροχώρας έπεσαν να κοιμηθούν, προσευχόμενοι να ξυπνήσουν υγιείς για να απολαύσουν μία ακόμα υπέροχη ημέρα, γεμάτη αγάπη, ευτυχία και κανονικότητα.