Λαζαρίδης: Είναι ακροδεξιοί ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης;

Ξεπέρασε, για μία ακόμα φορά, τα όρια ο εξ Αθηνών ορμώμενος βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος σε πάνελ της ΕΡΤ διέκοπτε διαρκώς την Σία Αναγνωστοπούλου, λέγοντας τις γνωστές κορώνες της ΝΔ περί συμπόρευσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά

Με ακραίο τρόπο, συνεχείς διακοπές, ειρωνικό και επιθετικό ύφος και ξύλινο λόγο ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης απέδειξε, για μία ακόμα φορά, πώς αντιλαμβάνεται τον πολιτικό διάλογο. Και ενώ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με τον “ακροδεξιό” (όπως τον χαρακτήρισε) Καμμένο, αναρωτιόταν αν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης είναι ακροδεξιοί!

Ωστόσο παρά τις διακοπές η κ. Αναγνωστοπούλου κατάφερε τελικά να ακουστεί για τις διαψεύσεις των προεκλογικών υποσχέσεων της Ν.Δ. μιλώντας για την «αριστεία της Ν.Δ. που έγινε το «πελατειακό κράτος των κουμπάρων».

«Που είναι οι φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη; Που είναι οι προεκλογικές της δεσμεύσεις της Ν.Δ.; Που είναι οι μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές που τώρα θα βρεθούν οι μικρομεσαίοι επιβαρυμένοι με την δημιουργία κλάσεων;»

«Το κράτος των αρίστων, την κ. Γείτονα στο ΙΕΠ, τους διοικητές των νοσοκομείων; Βρείτε μου πέντε διοικητές των Νοσοκομείων που να είναι άριστοι. Όχι μόνο είναι ιδεοληπτική η Ν.Δ., την αριστεία την έχει κάνει κομματικό πελατειακό κράτος των κουμπάρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here