Λαμπρότητα στα 50 χρόνια του ΑΟ Ξάνθης

Ολοκληρώθηκαν με λαμπρότητα και πολλές σημαντικές παρουσίες οι εκδηλώσεις που έγιναν στην Ξάνθη στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου για την επέτειο των 50 χρόνων ζωής και λειτουργίας του ΑΟ Ξάνθης, από τον οποίο ξεπήδησε η σημερινή ΠΑΕ Ξάνθης.

Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ο Δήμος της πόλης τίμησε την 50χρονη ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης και σ’ αυτήν βραβεύθηκαν άνθρωποι που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, στον χαιρετισμό του μίλησε για τον ενεργό ρόλο που έχει στην τοπική κοινωνία η ομάδα της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια τίμησε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Χρήστο Πανόπουλο για την 26ετή διαδοχική προσφορά του στην ομάδα, την περιοχή και κατ? επέκταση σ’ όλο το Νομό.

Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στα 50 χρόνια της ομάδας αυτής. Θα ήθελα να κάνω μία μικρή παρένθεση, σήμερα έδωσα αυτή τη μπάλα και τη φανέλα στο Δήμαρχο Ξάνθης ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του κάνει μία σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης της Ξάνθης. Τα συμβολικά αυτά δώρα, τα δίνω εκτός από τον σημερινό Δήμαρχο, στο Δήμαρχο που έχει φύγει από τη ζωή τον αείμνηστο Φίλιππο Αμοιρίδη, έναν άνθρωπο που είχα γνωρίσει, όπως και στον μετέπειτα Δήμαρχο κ. Στυλιανίδη, οι οποίοι, για την ομάδα έκαναν λίγα έως ελάχιστα πράγματα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά αυτές ήταν και οι δυνατότητές τους. Όμως συνεισέφεραν σ’ ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη της Ξάνθης, για όλους εσάς αλλά και για μένα που αισθάνομαι Ξανθιώτης. Αυτό το έργο, το συνεχίζει και είμαι σίγουρος ότι θα το συνεχίσει με επιτυχία ο σημερινός Δήμαρχος.»