ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΚΑΣ: Αποφάσισα να γυρίσω στην Καβάλα γιατί εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου

Στην σημερινή εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ» μίλησε ο Εβρίτης επιθετικός, Γιώργος Λίτσκας, για την επιστροφή του στον Α.Ο Καβάλα, για την απόφαση που πήρε αλλά και για τις διαφορές που συνάντησε με την επιστροφή του στον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

 

«ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΥΓΑ ΠΟΤΕ»

«Την σεζόν 2016-2017 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές της μέχρι τώρα καριέρας μου. Θέλησα να κάνω το βήμα παραπάνω στην Football League, και έτσι το καλοκαίρι του 2017 μεταγράφηκα στην Δόξα Δράμας. Ενάμιση χρόνο μετά όμως επέλεξα να γυρίσω πίσω στην Καβάλα γιατί έχω δεθεί με την ομάδα αλλά και την πόλη συναισθηματικά. Ο κόσμος της Καβάλας με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και ακόμη και τώρα νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ.»

«ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»

«Οι λόγοι της επιστροφής μου στον Α.Ο Καβάλα ήταν καθαρά προσωπικοί. Ένας ποδοσφαιριστής εάν δεν είναι ψυχολογικά καλά, δεν θα μπορέσει και η ομάδα να πάρει το 100% από αυτόν. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος για την απομάκρυνση μου από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Αποφάσισα να γυρίσω στην Καβάλα γιατί εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου και ξέρω πως όποτε με χρειαστεί η ομάδα θα δώσω το 101% για να την βοηθήσω.»

«ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ»

«Η διοίκηση της Καβάλας με προσέγγισε στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όμως είχε κλείσει η μεταγραφική περίοδος και δεν γινόταν να κάνουμε κάτι. Μόλις όμως έμεινα ελεύθερος από την ΑΕ Καραϊσκάκης οι άνθρωποι της Καβάλας έδειξαν άμεσα το ενδιαφέρον τους αλλά και εγώ από την πλευρά μου τους έδειξα πως θέλω να επιστρέψω και όλα κανονίστηκαν πολύ γρήγορα.»

«ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ»

«Μόλις έμεινα ελεύθερος από την ΑΕ Καραϊσκάκης δεν πρόλαβα να έχω άλλες προτάσεις για μεταγραφή. Αλλά ακόμη και να είχα, πάλι την Καβάλα θα διάλεγα.»

«ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ FOOTBALL LEAGUE»

«Παρατηρώ αρκετές διαφορές από την τελευταία φορά που ήμουν στην ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εκπληκτικό, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα της ομάδας. Η ομάδα του Α.Ο Καβάλα δουλεύει καθαρά επαγγελματικά, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες Football League, κατά την προσωπική μου άποψη γίνεται καλύτερη δουλειά εδώ.»

«ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΟΚ»

«Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Για παράδειγμα η κατάσταση που βρίσκεται το προπονητικό κέντρο στο Κρυονέρι είναι πολύ καλύτερη αλλά και ο αγωνιστικός χώρος του «Ανθή Καραγιάννη» είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα είναι 100% επαγγελματικός.»

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Λίτσκα εδώ:

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός