ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΙΖΑΣ: Έχω δεθεί με τον Α.Ο Καβάλα

Ο τερματοφύλακας του Α.Ο Καβάλα, Γιώργος Δήμιζας, μίλησε στην αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ» για την δεύτερη σεζόν παρουσίας του στην ομάδα του ΑΟΚ, για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα αλλά και για το πως βλέπει την πορεία των «αργοναυτών» μέχρι τώρα.

Διαβάστε παρακάτω ένα μέρος των δηλώσεων του:

 

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

«Σίγουρα η διαφορά σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι μεγάλη, καθώς πέρσι ήμασταν ένα νεανικό σύνολο με αρκετούς καινούριους ποδοσφαιριστές. Με μια διοίκηση που ήταν κοντά μας, όμως δεν είχε την δυναμική που έχει η σημερινή. Η δεύτερη σεζόν που ζω στην Καβάλα, είναι αρκετά διαφορετική, είναι αρκετά πιο οργανωμένη, ο σύλλογος βγάζει αυτή την δυναμική και προς τα έξω και στόχος αυτή την χρονιά, όπως και κάθε χρονιά του ΑΟΚ σε τέτοιες κατηγορίες, είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος.»

«ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ»

«Σίγουρα οι πρώτες έξι αγωνιστικές ήταν αρκετά δύσκολες όσον αφορά τους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε και τις έδρες που ταξιδέψαμε, σίγουρα όμως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μεγαλύτερη συγκομιδή και αυτή την στιγμή να είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίσαμε συγκυρίες που μας έφεραν σε κάποιες βαθμολογικές απώλειες. Για παράδειγμα με τον Κεραυνό Πέρνης είχαμε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποιο τέρμα, με τον Άρη Αβάτου μείναμε λανθασμένα με 10 παίκτες από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και ένα παιχνίδι στην Χρυσούπολη που ξεκίνησε ιδανικά αλλά τελείωσε εφιαλτικά»

 «Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ»

«Η δουλειά που γίνεται στον Α.Ο Καβάλα από πέρσι είναι άκρως επαγγελματική. Η προπόνηση της συγκεκριμένης θέσης είναι ατομική και χάρις τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Νίκο Σουμουλίδη, δουλεύουμε επάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο νομίζω πως με βοηθάει πολύ και νομίζω πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια.»

«ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ – ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ»

«Στον Βορρά, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, δεν ξεχωρίζω κάποιες ομάδες, όλες μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Κύριο χαρακτηριστικό για τους βόρειους ομίλους είναι η δύναμη. Στον Νότο τα πρωταθλήματα είναι πιο τεχνικά. Έχει πιο πολύ τακτική και οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ιστορικές ομάδες υπάρχουν φυσικά και στον Νότο οι οποίες έχουν και τον αντίστοιχο κόσμο που τους στηρίζει.»

«ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΚ»

«Αν έπρεπε να διαλέξω βάσει λογικής, θα διάλεγα τα πρωταθλήματα του Νότου. Βάσει συναισθήματος όμως διαλέγω τον Βορρά για τον ΑΟΚ καθώς έχω δεθεί πολύ με την ομάδα. Εύχομαι να βοηθήσω και πλέον ο ΑΟΚ να μην συγκαταλέγεται σε Βόρειο Όμιλο αλλά σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα μεγαλύτερης Εθνικής Κατηγορίας.»

«ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΟΚ»

«Από την στιγμή που έρχεσαι στον ΑΟΚ, από τις πρώτες ημέρες, καταλαβαίνεις το βάρος της φανέλας και την πίεση που υπάρχει, είτε λόγω της ιστορίας είτε του κόσμου που σε συναντά στον δρόμο ή σε παρακολουθεί από τις κερκίδες στο γήπεδο. Αντιλαμβάνεσαι κατευθείαν ότι είσαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας και είσαι υποχρεωμένος κάθε Κυριακή να κερδίζεις ανεξαρτήτως αντιπάλου.»

«ΕΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ»

«Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός μέχρι τώρα και στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια όπου μας ακολούθησε. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για αυτή την στήριξη. Ελπίζουμε να γίνουν περισσότεροι με τον καιρό, όμως αυτό είναι στα δικά μας χέρια.»

«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ»

«Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο σε καμία περίπτωση. Την Κυριακή θα πάμε στην Κομοτηνή να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως το Κόσμιο είναι μια νεανική ομάδα, από τις αδύναμες ομάδες του Ομίλου, αυτό όμως είναι κίνητρο για αυτούς. Έχουμε παρατηρήσει πως η ομάδα αυτή αμύνεται καλά και αναμένεται να μας δώσει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθήσει να μας χτυπήσει μέσω κάποιων στατικών φάσεων.»

 

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ:

 

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός