Γ. Χατζηθεοδώρου: Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων

Για την στοχοποίηση βουλευτών/τριων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ από "γραφικούς και επικίνδυνους" μίλησε στο Κόκκινο Καβάλας ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης και συντονιστής της ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Αφορμή στάθηκε το κάλεσμα, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης της Επιτροπής Αγώνα Ξάνθης. «Είναι κάποιοι γραφικοί της πόλης μας και κάποιοι άλλοι επικίνδυνοι που έχουν παρεισφρήσει σ’ αυτή την οργάνωση» σημείωσε ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου ενημερώνοντας πώς μάλλον η συγκέντρωση θα αναβληθεί.

Στάθηκε στη στοχοποίηση βουλευτών/τριών του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται σε περιοχές της Β. Ελλάδας, η οποία έγινε με «πανάκριβες αφίσες» από ανθρώπους που «δεν θέλουν το καλό της χώρας». Τόνισε ότι είναι οι απόγονοι εκείνων που πρόδωσαν τη χώρα και το έβαλαν στα πόδια όταν αυτή τους χρειάστηκε.

«Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού έχει βάλει αυτές τις μεθόδους στις ντουλάπες. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων. Η δημοκρατία μας ριζώνει και ό,τι και να βλέπουμε μέσα στη Βουλή με το ύφος των Αδώνιδων και τα εκατοντάδες fake news δεν είναι μόνο γιατί θέλουν να πάρουν την εξουσία αλλά γιατί φοβούνται να μην μπουν στη φυλακή. Αυτός ο μεγάλος πανικός αυτό δείχνει» σημείωσε.

Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:

Πληροφορηθήκαμε ότι η “Επιτροπή αγώνα Ξάνθης και οι Ενωμένοι Θράκες”, διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, την Παρασκευή 18 του Γενάρη δίνοντας ραντεβού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Προφανώς οι ντόπιοι παράγοντες έχουν ενταχθεί στην οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού  τρομοκράτησης και στοχοποίησης ανά την Ελλάδα  εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την επίλυση ενός ζητήματος δεκαετιών.

Μια οργανωμένη επιχείρηση στοχοποίησης με «πανάκριβες»  τεράστιες έγχρωμες αφίσες βουλευτών και βουλευτριών που αναρτήθηκαν σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και περιέχουν απειλές εναντίον της πρόθεσής τους να  ψηφίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών . Μια επιχείρηση τρομοκράτησης με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια και  τηλεφωνικές απειλές σε βάρος των ίδιων και των συγγενών τους .

Αυτά τα «Μαύρα εργαλεία» και «μαύρες μέθοδοι» που κάποιοι απεργάζονται και δυστυχώς υποστηρίζουν, ο ελληνικός λαός τα έχει κλείσει στο παρελθόν και δεν θα επιστρέψουν στην πολιτική ζωή. Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας, στο σημείο που έχει φτάσει σήμερα, να επιστρέφουμε πίσω σε εποχές που υπήρχαν πογκρόμ, που υπήρχαν άνθρωποι που στοχοποιούνταν για τις απόψεις, τις ιδέες τους, στις εποχές των “Γκοτζαμάνηδων”.

Αυτές οι πράξεις προφανώς δε ταιριάζουν στη δημοκρατία, αλλά δε συνάδουν ούτε με το εθνικό μας συμφέρον. Η χώρα μας δεν μπορεί να είναι έρμαιο, συμφερόντων που θέλουν την αποσταθεροποίηση στην περιοχή των Βαλκανίων. Αυτές οι ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ατσαλώνουν τη θέση μας ότι πράττεται το σωστό στη βάση του εθνικού ή πατριωτικού συμφέροντος και δείχνουν στους πολίτες το ποιόν των δήθεν πατριωτών, πατριδοκάπηλων και εθνικιστών. Δεν πρόκειται τέτοιες πρακτικές «να συσκοτίσουν την πολιτική ευθυκρισία και την ετοιμότητά του ΣΥΡΙΖΑ,  να αναλάβει την ιστορική και πολιτική ευθύνη,  να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τα συμφέροντα της χώρας, το θέμα με τη βόρεια γείτονα». Δεν φοβόμαστε τους δήθεν ‘’πατριώτες’’ και τους διάφορους «τροφοδότες» τους, δεν ελπίζουμε, παρά μόνο στο δίκιο των επιλογών μας, τη δύναμη και την Δημοκρατική τοποθέτηση του Λαού μας. Eίμαστε ελεύθεροι και αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, τη Δημοκρατία και την ειρήνη στα Βαλκάνια.