ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Κάναμε μια καλή προσπάθεια – Θέλουμε να πάμε ψηλότερα του χρόνου

O Φίλιππος Φιλίππου, προπονητής του Α.Ο Καβάλα ’86, μίλησε στην σημερινή εκπομπή για την σεζόν την οποία ολοκληρώθηκε στην Γ’ Εθνική, την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για την επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

 

Διαβάστε παρακάτω μέρος των δηλώσεων του:

 

«ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

«Πίσω από τον σύλλογο είμαστε τυχεροί που έχουμε μια τόσο καλή διοίκηση που στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε εγώ και οι κοπέλες. Για πρώτη χρονιά θα πω πως ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια. Ήταν η πρώτη χρονιά που εργάστηκα ως προπονητής σε γυναικεία ομάδα. Υπήρξε πολύ καλή χημεία ανάμεσα σε εμένα και στις κοπέλες και είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ήρθαν να μας πλαισιώσουν κι άλλες παίκτριες στην προσπάθεια την οποία κάνουμε.»

«ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»

«Αν εξαιρέσουμε τα δυο παιχνίδια με την Δόξα Δράμας και στο εκτός έδρας με τους Αετούς Θεσσαλονίκης, όπου ταξιδέψαμε με 11 παίκτριες, κατά τα άλλα η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σταθήκαμε πολύ καλά ανασταλτικά, αλλά είχαμε τα προβληματάκια μας στην επίθεση. Δεν είχαμε την ποιότητα να δημιουργήσουμε σωστές προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία. Είχαμε βέβαια και προβλήματα απουσιών.»

«ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

«Στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι να βρεθούμε ψηλότερα. Αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά και άνοδος, αλλά να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Αρχικά φέτος το καλοκαίρι θα γίνει προετοιμασία, κάτι που δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Αυτό θα μας βοηθήσει να χτίσουμε φυσική κατάσταση, κάτι που μας έλειπε φανερά φέτος.»

«ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ»

«Ετοιμάζουμε από τώρα το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Έχουν έρθει ήδη νεαρές κοπέλες για να μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Έχω μιλήσει και με κάποια παίκτρια που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα μας και θέλει να επιστρέψει. Επιστρέφει και η Γιώτα  Μαργιώτου από τον τραυματισμό της. Νομίζω πως θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη σεζόν.»

«ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ»

«Θα γίνουν επαφές με ακαδημίες μέσα στο καλοκαίρι για κάποια κορίτσια που ίσως αγωνίζονται εκεί, ώστε να τα προσεγγίσουμε και να δούμε αν μπορούμε να τα εντάξουμε στις τάξεις μας.»

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»

«Γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά της ομάδας, εξωαγωνιστική, ώστε να προωθήσουμε στον κόσμο αυτή την προσπάθεια την οποία κάνουμε. Είμαστε ένα ιστορικό σωματείο, με διακρίσεις και τίτλους. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας, στο γήπεδο, ώστε να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια.»

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός