ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποσύρεται από τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν ο Π.Ο Κεραμωτής

Ο Π.Ο Κεραμωτής δεν θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Καβάλας την επόμενη σεζόν.

301

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η επίσημη σελίδα του σωματείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διοίκηση του Π.Ο Κεραμωτής ενημέρωσε πως δεν θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Καβάλας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με παράγοντες της περιοχής όπου μπορεί να ενδιαφερθούν να ηγηθούν του σωματείου ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν να επικοινωνήσουν με άτομα του ΔΣ για να παραλάβουν τα ποδοσφαιρικά τους δελτία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Ο Κεραμωτής:

«Μετά από το συμβούλιο των μελών του Γ.Π.Ο.ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ αποφασίστηκε φετος να αποσυρθεί απο το προταθλήμα της ΕΠΣ Καβάλας. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από παράγοντες να ασχοληθούν και να ηγηθούν τον σύλλογο ,να μας ενημέρωση άμεσα για να το συζητήσουμε .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε,ολους τους χορηγούς που δυο χρονια μας στηρίζουν, να ευχαριστήσουμε επίσεις τον φροντιστή της ομάδας ,που ήταν εκεί για εμας, με κάθε προπονητή ,με κάθε ποδοσφαιριστή, να ευχαριστήσουμε ολους τους προπονητες και ποδοσφαιριστές που περάσανε από τον σύλλογο.

*Με Επικονωνια του παλιού Δ.Σ,οι ποδοσφαιριστές θα μπορούνε να πάρουνε τα δελτία τους.*

Με εκτίμηση,

Δ.Σ.ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ»