Επιβεβαίωση Κουρουμπλή για τις αποχαρακτηρισμένες εκτάσεις

Στις κινήσεις που έγιναν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του αποχαρακτηρισμού εκτάσεων του παραθαλάσσιου μετώπου του Δήμου Καβάλας αναφέρθηκε ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Κόκκινο Καβάλας

170

Υπενθυμίζεται ότι επί Υπουργίας Κουρουμπλή πάρθηκε η πολιτική απόφαση να δοθούν προς αξιοποίηση τα Καλαφατιά, την χερσαία ζώνη του επιβατικού Λιμένα “Απόστολος Παύλος” και του νότιου τμήματος του Πάρκου Φαλήρου. “Ήταν εντολή του Αλέξη Τσίπρα να δοθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση τμήματα που δεν χρησιμοποιούν οι Οργανισμοί Λιμένος σε όλη την Ελλάδα” ανέφερε ο πρώην Υπουργός, τονίζοντας ότι στην περίπτωση της Καβάλας υπήρξε άριστη συνεργασία με τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Καβάλας και του Οργανισμού Λιμένος.

Ερωτηθείς για την ανακοίνωση οικειοποίησης του έργου από τον Γιάννη Πλακιωτάκη, τόνισε ότι είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας βρεφοποίησης της κοινωνίας και δήλωσε ότι η κίνηση του νυν Υπουργού είναι ακατανόητη. Το Κόκκινο Καβάλας έχει ασχοληθεί εκτενώς με το ζήτημα εδώ και εδώ.

Ακούστε τη συνέντευξη: