Ενημερωτική Εκδήλωση για Επιχειρησιακό Πρόγραμμα που αφορά στην Αειφόρο Ανάπτυξη

H πρώτη ενημερωτική συνάντηση της σειράς που ξεκινά από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθη Γιαννακίδη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στην Κομοτηνή, ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020.

Πρόκειται για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση της σειράς που ξεκινά από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος και απευθύνεται σε στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών, δικαιούχους και δυνητικούς δικαιούχους του προγράμματος, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους θεσμών και φορέων της περιοχής.

Στην εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα φιλοξενηθεί στη Λέσχη Κομοτηναίων, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν τα έργα που χρηματοδοτούνται από το εν λόγω Πρόγραμμα, όπως τμήμα του Κάθετου Άξονα 70 Εγνατίας Οδού Ξάνθη-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα, καθώς και η Β’ Φάση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων αποχέτευσης Δήμου Παγγαίου και παραλίας Οφρυνίου

Ημερήσια διάταξη