Οι ελπίδες του ελληνικού στίβου για δύο μέρες στην Καβάλα

Ένα διήμερο με το μέλλον του ελληνικού στίβου να δίνει τον καλύτερο του εαυτό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βόρειο «τμήμα» του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 15-16 Ιουλίου στην Καβάλα, στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Ο Νότιος όμιλος πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα.

Νεαροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μερικοί πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις. Ξεχώρισαν ο Γιάννης Γρανιτσιώτης που έκανε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 150μ και η  Αναστασία Ντρακομίροβα η οποία συγκέντρωσε 4.916 βαθμούς στο πένταθλο.

Οι επιδόσεις των Καβαλιωτών

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΟΚΑ Φίλιππος, δίνοντας έτσι την 6η θέση στο σύλλογο στην κατηγορία των παμπαίδων Α’. Στην ίδια κατηγορία, ο ΟΚΑ Καβάλας κατέκτησε την 17η θέση, ενώ ο ΑΟ Καβάλας κατετάγη 56ος.

Στην κατηγορία παγκορασίδων Α’, ο ΑΟ Χρυσούπολης κατέκτησε την 18η θέση, την 60η ο ΟΚΑ Καβάλας, την 69η ο ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας

Την 4η θέση κατέλαβε ο Αναστάσιος Παντελής (ΟΚΑ Καβάλας) στα 100 μέτρα με’ εμποδίων, την 5η θέση η Κατερίνα Καλτσά (ΑΟ Χρυσούπολης) στα 80 μέτρα μετ’ εμποδίων,  την 1η θέση ο Ιωάννης Καριωτίδης (ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας) στο τριπλούν, την 8η θέση η Ναταλία Χουβαρδά (ΟΚΑ Καβάλας) στα 80 μέτρα.