ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΧΟΛΑΡΗ: Είμαι χαρούμενη που μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε Α2’

Η παίκτρια των Πανθήρων Καβάλας, Χρίστινα Γιαχολάρη, μίλησε στην αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ», για την άνοδο της ομάδας της στην Α2’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

396

«ΕΠΗΡΕΑΣΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΑΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ»

«Είμαι στους Πάνθηρες εδώ και 9 χρόνια. Η χρονιά δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι αγώνες ήταν λίγοι. Δώσαμε 4 αγώνες, οι οποίοι δεν ήταν εύκολοι, αλλά καταφέραμε να τους κερδίσουμε όλους και με την διακοπή που προέκυψε να τερματίσουμε στην 1η θέση του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά ακόμη και αν δεν υπήρχε διακοπή, θεωρώ πως θα λαμβάναμε μέρος στα μπαράζ της ανόδου.»

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ Α2’ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ»

«Η Καβάλα έχει αρκετά κορίτσια και γυναίκες που ασχολούνται με το μπάσκετ και έτσι πιστεύω πως μπορεί να στηριχθεί μια ομάδα στην Α2’. Αυτό είναι κάτι που είναι πολύ καλό για την πόλη και τον αθλητισμό. Βέβαια νομίζω πως υπάρχει θέμα, στο γεγονός πως δεν τραβάμε τη προσοχή των νεαρών κοριτσιών ώστε να τα πείσουμε να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα πρώτα ποδόσφαιρο και εντελώς τυχαία ξεκίνησα μπάσκετ λόγω κάποιας φίλης. Μέχρι τότε δεν είχα καμία ενημέρωση για το γυναικείο μπάσκετ.»

«ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α2’ – ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ Η ΧΗΜΕΙΑ»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, να συμμετέχουμε δηλαδή στην Α2’. Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση, όλα να πάνε καλά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλους. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το μόνο σίγουρο είναι πως κοιτόντας τις ομάδες θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω πως όσο πιο πολύ δένεσαι με μια ομάδα, τόσο πιο καλά θα ανταπεξέλθεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε θεωρώ σημείο-κλειδί την χημεία της ομάδας μας.»

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»

«Δεν γνωρίζουμε πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι των μελλοντικών αντιπάλων μας στην Α2’, όμως είναι λογικό πως λόγω της συνεχούς παρουσίας τους στο πρωτάθλημα να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς. Εμείς παρ’ όλα αυτά εφόσον είμαστε σε Εθνική Κατηγορία από φέτος, θέλουμε να προσελκύσουμε φίλαθλο κόσμο αλλά και νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και τα δυο.»