Χ. Καραγιαννίδης: Σήμερα έχουμε δύο επιλογές την φασίζουσα ακροδεξιά της ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ρευστοποίηση της πολιτικής πραγματικότητας οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε βγει από τον κύκλο των μνημονίων και έχουμε μπει στον κύκλο που η πολιτική και η κανονική ζωή δείχνει να κανονικοποιείται επισήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις και εν αναμονή των αποφάσεων του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε ότι η κοινή προσπάθεια και η στόχευση, η συνεργασία επί τέσσερα χρόνια των δύο κομμάτων παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές «μας έφτασε ως εδώ».

«Σήμερα έχουμε δύο επιλογές τη φασίζουσα ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να κάνουμε έτσι έχουν τα πράγματα μακάρι να είχαμε πολύ περισσότερες επιλογές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καραγιαννίδης επισήμανε σχετικά με τις διαλυτικές τάσεις στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι αυτό συμβαίνει και σε άλλα μικρά κόμματα όπως είναι Το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων και αυτό συμβαίνει γιατί ο κίνδυνος ρευστοποίησης υπάρχει όταν μπαίνουν σημαντικά ταυτοτικά ζητήματα.

Επισήμανε ότι θα πρέπει όλοι να είναι σοβαροί στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν αναφορικά με τις επιλογές των βουλευτών και τη μετακίνηση τους σε άλλα κόμματα, ενώ εξήγησε ότι δεν γίνεται όταν κάποιους τους βολεύει να ισχυρίζονται ότι «είδαν το φως το αληθινό» ενώ όταν δεν τους συμφέρει να μιλούν για ανεμοσκορπίσματα.