Αρβανίτης: Τι εννοεί ο κ. Γραμμένος; Ότι είμαστε το «άνθος των Ελλήνων»

    Στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Γιώργου Γραμμένου  για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ απάντησε ο δημοσιογράφος της δημόσια τηλεόρασης, Κώστας Αρβανίτης ο οποίος τις χαρακτήρισε ακραίες. 

    «Θυμάμαι ότι ο κ. Γραμμένος και άλλες φορές έχει χρησιμοποιήσει παρόμοιες εκφράσεις, όπως ότι «θα με βλέπετε και θα αλλάζετε δρόμο», «θα μιλάω όπως και όποτε θέλω», «αφήστε τα σάπια» κ.α. » σχολίασε μιλώντας στο ρ/σ 102,8 Στο Κόκκινο Καβάλας συμπληρώνοντας ότι αυτή είναι η γενικότερη αντίληψη για τον κ. Γραμμένο και τους ανθρώπους που έχει γύρω του, στο πώς τοποθετούνται, πώς μοιράζουν fake news, πώς στέκονται γενικά στα πολιτικά πράγματα.

    «Ίσως με τον χαρακτηρισμό «ανθέλληνες» να εννοούσε το «άνθος των Ελλήνων» είπε με σκωπτικό ύφος χιούμορ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και σημείωσε ότι το 2012 που απολύθηκε ο ίδιος, πριν το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση, στην ΕΡΤ λειτουργούσε ένα παρακράτος με πρωταγωνίστρια την Ομάδα Αλήθειας του Μαξίμου, το οποίο θεωρούσε ότι μπορούσε να ελέγχει μ’ αυτό τον τρόπο ενημερωτικές εκπομπές και  ειδήσεις. «Θυμάμαι ότι στις συνεντεύξεις που παίρναμε τότε  από αρχηγούς κομμάτων, ο κ. Μουρούτης μάς έλεγε πώς πρέπει να γίνεται η συνέντευξη κτλ. Αυτή την θέση έχουν για τη δημοσιογραφία. Κι αυτό φάνηκε φυσικά με το μαύρο στην ΕΡΤ, το οποίο ήταν πρωτοφανές περιστατικό στην Ευρώπη. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ήταν τυχαίο και συνδέεται με το μεγάλο φαγοπότι της Digea. Σήμερα η ΕΡΤ διεκδικεί ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας και αυτό ενοχλεί κάποιους».

    Τέλος, σημείωσε ότι ο κ. Γραμμένος, αν επιδίωκε κάτι τέτοιο, δεν θα μείνει στην ιστορία με αυτή τη δήλωση του και συμπλήρωσε ότι «όταν κάνεις δηλώσεις ακροδεξιάς λογικής, δεν μπορεί να είσαι κάτι άλλο«. Υπογράμμισε ότι  ανήκει στον ευρύτερο χώρο της ΝΔ «που έχει στελέχη τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Βορίδη, οι οποίο όποτε τους συμφέρει κάνουν του ακραίους και όποτε δεν τους συμφέρει θυμούνται τον θεσμικό τους ρόλο. Έτσι είναι το παιχνίδι και έτσι θα πάει μέχρι τις εκλογές. Θα ‘χουμε δύο μέτωπα: με την αριστοκρατία ή με την δημοκρατία; Διαλέξτε».

    Ακούστε την συνέντευξη  στην εκπομπή των Ευριπίδη Ταρασίδη-Κώστα Φιλίδη στην Καβάλα Στο Κόκκινο: