ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Να κάνουμε τον ΑΟΚ μεγάλο και σοβαρό σε όλα τα επίπεδα

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλα, Αντώνης Αντωνίου, μίλησε στην σημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ» για την ετήσια γενική συνέλευση, για την ομάδα βόλλευ του ΑΟΚ αλλά και για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια.

 

Διαβάστε παρακάτω μέρος των δηλώσεων του:

 

«ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ»

«Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η ετήσια γενική συνέλευση του Α.Ο Καβάλα, όπου στο δεύτερο κομμάτι της θα είναι η διαδικασία της σύστασης της ΠΑΕ. Θα συζητηθεί η ονομασία της ΠΑΕ, το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου, θα οριστεί πενταμελής επιτροπή και θα προχωρήσουμε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για την σύσταση της ΠΑΕ. Η διαδικασία ξεκινά εκείνη την ώρα από τα μέλη ώστε να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε δίνεται μια χρονική προθεσμία 8 ημερών και αν δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, τα μέλη καθορίζουν την τύχη της ομάδας και προσπαθούν να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο με το ελάχιστο να είναι στα 30.000 ευρώ.»

«ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ»

«Το γυναικείο τμήμα βόλλευ είναι η γυναικεία ομάδα της πόλης που βρίσκεται στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Υπήρξε θέμα μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Α2’ όμως μετά από συζητήσεις που έγιναν με την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου και την επόμενη και υπάρχει ένα καλό κλίμα. Πάνω σε αυτά βασιζόμαστε και προχωράμε. Στόχος δικός μας είναι η ομάδα να μεγαλώσει και να μην χρειάζεται την οικονομική βοήθεια του Δήμου για επιβιώσει. Όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.»

«Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΛΟΥΣ»

«Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο μας «κέρδισε» όλους. Είναι τιμή μας που την έχουμε στις τάξεις μας. Αγωνίζονται με την ψυχή τους. Ο κόσμος γεμίζει της εξέδρες των κλειστών όταν αγωνίζεται αυτή ομάδα. Σε μια δύσκολη χρονιά που δεν ήξεραν εάν θα δηλώσουν συμμετοχή, η ομάδα έφτασε να διεκδικεί την άνδο της στην Α1’. Εγώ κάνω πρόσκληση στον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να παραβρεθεί στο κλειστό του Αμυγδαλεώνα το Σάββατο το πρωί και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για την άνοδο από τα παιδιά του ΑΟΚ. Η ομάδα έχει μια σημαντική απουσία, αυτή του Νότη Τσίλη, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι στο Ηράκλειο. Όλη η ομάδα θα παίξει για αυτόν. Τέλος θέλω να αναφέρω πως αυτή η ομάδα έχει ως στόχο να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες, να έρθουν στην οικογένεια του ΑΟΚ.»

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ»

«Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι η αιχμή του δώρατος, όμως ένας δυνατός Ερασιτέχνης «ανεβάζει» την πόλη. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, τον ΑΟΚ μεγάλο και σοβαρό σε όλα τα επίπεδα.»

 

Επιμέλεια: Νάκης Κομνηνός