Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ: Στον πάγκο των «αργοναυτών» για τρίτη φορά ο Κώστας Ανυφαντάκης

Για τρίτη φορά στην Καβάλα ο Κώστας Ανυφαντάκης.

325

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα είναι ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη στην άκρη του πάγκου του Α.Ο Καβάλα.

Ο 48χρονος Ρεθυμνιώτης τεχνικός, θα καθίσει στον πάγκο των «αργοναυτών» για τρίτη φορά στην καριέρα του, καθώς την σεζόν 2014-2015 βρέθηκε να αντικαθιστά τον Γιάννη Ισπυρλίδη στο β’ μέρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και αποχώρησε στα μισά της σεζόν 2015-2016 ενώ διετέλεσε τεχνικός της ομάδας την σεζόν 2017-2018 ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στην 3η θέση της Γ’ Εθνικής, κατακτώντας το Κύπελλο Καβάλας και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Μετά την απομάκρυνση του από την Καβάλα, εργάστηκε για λίγους μήνες στον Ιωνικό, στην συνέχεια στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για μια ολόκληρη σεζόν (2018-2019) ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο εργάστηκε στην Δόξα Δράμας, όπου και παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρα θα βρεθεί για 3η φορά στον πάγκο της ομάδας μας. Είναι ένας προπονητής αλλά και ένας άνθρωπος μαθημένος στα δύσκολα και όχι στα εύκολα κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, Είναι η προσωποποίηση της Κρητικής λεβεντιάς και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.»