Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ: Πρόσκληση για προετοιμασία στην Ιταλία

Πρόσκληση από γραφείο UEFA Agent έλαβε ο Α.Ο Καβάλα ώστε να πραγματοποιήσει το κύριο μέρος της προετοιμασίας του στην Ιταλία.

142

Μια πολύ τιμητική πρόσκληση έλαβε η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 για να πραγματοποιήσει το κύριο μέρος της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν στην Ιταλία.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση δόθηκε δια του εκπροσώπου γραφείου UEFA Agent, Παναγιώτη Δουμουτζόγλου και αφορά το διάστημα 16 με 31 Αυγούστου.

Μέσα σε αυτό το διάστημα μάλιστα, η ομάδα του Α.Ο Καβάλα θα δώσει μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων με γνωστές Ιταλικές ομάδες όπως η Νάπολι, η Λάτσιο, η Περούτζια, η Άσκολι και η Ρετζίνα.

Την τελική απόφαση θα λάβουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ στις 7 Ιουλίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολύ τιμητική πρόσκληση την οποία δέχθηκε από γραφείο UEFA Agent δια του εκπροσώπου της Παναγιώτη Δομουτζόγλου, προκειμένου από τις 16 έως τις 31 Αυγούστου 2020, να προετοιμαστεί και να δώσει σειρά φιλικών αγώνων στην Ιταλία. Μία πρόταση μοναδική για ομάδα της Ελλάδας, την οποία όλοι εμείς στον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 δεχθήκαμε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά αφού αποτελεί μία τεράστια αναγνώριση.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γειτονική χώρα, η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει για δύο εβδομάδες την προετοιμασία της σε εξαιρετικές αθλητικές συνθήκες ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει με τις ομάδες παγκόσμιας κλάσης και πολύ αναγνωρισμένες όπως είναι οι, Νάπολι, Λάτσιο, Περούτζια, Άσκολι και Ρετζίνα.

Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια και σχολαστικότητα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που δέχθηκε, σε ότι έχει με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των μελών της αποστολής της για την αντιμετώπιση της πανδημίας, περιμένοντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα εκείνης της περιόδου, για τα ξενοδοχεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ιταλία, ενώ η απόφαση θα ληφθεί στις 7 Ιουλίου 2020.»