Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ: Επένδυση στο μέλλον με Μαλανδρή

Ο νεαρός Θάσιος ποδοσφαιριστής είναι η πρώτη μεταγραφή του Α.Ο Καβάλα.

171

Ο 17χρονος Γιάννης Μαλανδρής, είναι η πρώτη μεταγραφή του Α.Ο Καβάλα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Ο νεαρός Θάσιος ποδοσφαιριστής, έχει τραβήξει τα βλέμματα τη τελευταία σεζόν με τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την φανέλα της Αναγέννησης Λιμεναρίων στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ενώ ταιριάζει και στην φιλοσοφία του project που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στο στρατόπεδο των «αργοναυτών».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μαλανδρή, ενός πολύ σπουδαίου ταλέντου, από την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Η απόκτηση του Ιωάννη Μαλανδρή αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθεια μας, των τελευταίων ετών για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού μας, με ταλαντούχους παίκτες από το νομό Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή μας, με στόχο την αξιοποίηση και την ανάδειξης τους. Το πνεύμα της λειτουργίας μας στην κατεύθυνση αυτή είναι αδιαπραγμάτευτο και στηρίζεται αφενός στη δική μας διάθεση, στο πάθος που διακρίνει τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη και βέβαια στην τεράστια ανταπόκριση που δείχνουν σε κάθε μας ενέργεια οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι γενικότερα και ειδικότερα του νομού Καβάλας, κάτι το οποίο έγινε και με την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Η απόκτηση του είναι βέβαιο ότι μας πλημμυρίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες αφού ο 17χρονος Ιωάννης Μαλανδρής είναι μαθητής Λυκείου και η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αναλαμβάνει όλο το βάρος των σπουδών του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Καβάλα.

Τέλος η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει, τη διοίκηση της Αναγέννηση Λιμεναρίων και τον πρόεδρο της Κωνσταντίνο Βερζαμάνη, την οικογένεια του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο φυσικά και τον προπονητή Τάσο Τσαπανίδη, για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν σε όλους εμάς, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.»